Cupcakes

Antal: 24

Ingredienser
24 cupcakes:

4 æg
2 dl. smagsneutral olie
200 gr. sukker
50 gr. brun farin
1 dåse ananas, fint hakket ca. 500 gr.
1,5 tsk vanillesukker
250 gr. mel
2 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
0,5 tsk. salt
2 tsk. kanel
0,25 tsk. muskat
en knivspids stødt nellike
250 gr. reven gulerod (fint)
100 gr. pecannødder, fint hakket

Frosting:

100 gr. usaltet smør, blødt
200 gr. philadelphia smøreost
350 gr. flourmelis
1 tsk. vanillesukker eller korn fra en vanillestang

Gulerodscupcakes med ostesmørcreme

Beskrivelse
. forvarm oven til 185 grader på varmluft
. pisk æg, sukker og brun farin sammen med en elpisker ved høj hastighed. Tilsæt olie under piskning ved lav hastighed. Pres saften ud af ananasstykkerne over en si og vend dem i blandingen.
. Bland mel, bagepulver, natron, vanillesukker, salt, kanel, muskat og stødt nellike i æggeblandingen.
. rør gulerødder og nødder i.
. sæt papirformene i en cupcake/muffins form og fyld dem 3/4 op.
. bag kagerne på varmluft i ca. 15 til 20 min.
. Lad kagerne køle hele af
. rør alle ingredienserne til frostingen sammen og stil den i køleskabet, så den får en fastere konsistens. Dekorer kagerne inden de serveres.

Antal: 10/20

Ingredienser
20 mini cupcakes:

140 gr. mel
½ tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1,5 dl. kærnemælk
2 æggehvider
150 gr. sukker
Skal af en vasket økologisk citron
60 gr. smør
1 tsk. vanillesukker
2 spsk. citronsaft

Lemon Curd til fyld i cupcakes - se opskriften her 

Citronfrosting:

90 gr. usaltet blødt smør
75 gr. flourmelis
200 gr. flødeost
1 tsk. vanillesukker
3 spsk. citronsaft

Syrlinger

Beskrivelse
. tænd ovnen på varmluft 185 grader
. Mel, vanille, bagepulver og salt blandes i en skål
. Æggehvider og kærnemælk piskes sammen i en anden skål,
. Sukker og citronskal mixes i en lille skål indtil sukkeret dufter af citron
. Tilsæt det bløde smør til sukker/citronblandingen samt citron saften og rør med en elpisker i ca. 3 min. Tilsæt lidt af melblandingen og lidt af æggehvideblandingen og pisk, fortsæt til alt er blandet sammen, pisk 2 min. så alt er blandet fuldstændigt sammen.
. Bag  18 - 22 minutter. Men husk, at de bliver ikke "brune" på toppen, så hold øje med dem.
. Lad cupcakes'ne køle helt af.
. Når kagerne er kølet af - kan du enten skære et lille hul i toppen og komme Lemoncurd i hullet og dække det til igen med det stykke kage du skar væk, eller du kan sprøjte det ind i kagen med en tyl.

Frostingen:

Pisk det bløde smør med flourmelis og vanille.
Pisk flødeost og citronsaft i blandingen.
Tilsæt evt. gul Icing- pasta, så det bliver en gennemført citroncupcake
God fornøjelse!!!